moving out

Finally!
Nu är flytten inte bara nära utan inträffad. Har precis fixat iordning köket med Anki, vilket tog ca 700 år, men det var det värt för det blidde himla fint.
Nu är det alltså bara 100 kvadrat kvar!

Jag o Bettan svingade oss iväg till Karlstad för att inhandla balklänningar, vilket var ett jävla projekt, blev nämligen inte klara förrän idag! Igår provade vi 1000 klänningar femton gånger om i ca 4 timmar! Sen blev vi tvungna att åka upp idag igen för lite omkonstruktion och betalning, nu är mammsen 3100 spänn fattigare. Hann även med lite annan shopping i mellandags-rea-rushen. Köpte bl.a ett plasthuvud som jag inte riktigt vet vad jag ska ha till men det var åtminstone väldigt fin och en annan klänning, grå med sidenband i midjan.

Imorrn är det mera flytt och städ som gäller. Fy Fan va det är kul!!!! jag ska gå och lägga mig nu, så det kan bli "imorgon" tidigare.



♥  ♥  ♥

Årets bästa dag är nu paserad

Ja nu är det bara att vänta ett heeelt år till nästa jul!
Fy vad det är mysigt med jul, dock var det ingen snö i år, men jag tyckte inte att det gjorde så mycket om jag ska va ärlig. Den blev lyckad ändå:)

Dagen började med en kanon-frulle hos Anki & Torbjörn, med julskinke-mackor, varm oboy och en liten julklappsutdelning. Fick en skitsöt sten som det står Harmony på och ett paket Varma Koppen. Jon fick sin egen gamla skiva i julklapp, en skiva som hette typ "berettelsen om Mozart" haha! Dagen innan fick vi varsitt paket innehållande chokladpuddning och cremé caramel haha. Mycket komiskt.
Sen begav jag mig hemmåt för att käka julmat, godare än godast! Det första jag fick i present när jag klev in genom dörren hemma var en blöt tonfisk-kyss av Frasse, rakt på munnen! Den smakade minsann den! Sen bet han mig i ögat...undrar om det också var en present haha, jag bet så klart tillbaka...i benet.
Efter käket drog hela familjen iväg till Mormor och Morfar, där hade vi en minst sagt märklig julklappsutdelning. Rebecca var Tomte och hade lite svårt för att läsa Mormors alla felstavade etiketter haha!
Ett litet smakprov:
God Jul Fredrik
önskar
Mormor och Farfar

Fick ett par svingoa duntofflor, en liten tomte och pengar av mormor och morfar. Av Erica fick jag en Alladin-ask och ett ljus av Josse.
Vi käkade kakor och drack Dooleys...vissa smakade på mormors egna grogg: Cognac och sockerdricka! Den var tydligen ingen hit precis men det slank visst ner ändå:)

Åkte sen hem igen och hade resten av julklappsutdelningen. Fick massa finfina saker, bl.a en digitalkamera, en bitchic-väska  och en tröja:) Massa nöjd!
Men där var det inte slut på julklappar, åkte nämligen till Jon, hos hans släktingar och gav min älsking en mixer och en randig tröja:) han blev glad. Av Jon fick jag ett presentkort på klädcenter, två trisslotter(vann 50 spänn!), chokladpuddning och massa pussar:D Älskar!
Fick även fler skumma paket av Torbjörn innehållannde tacoskal och kaffe haha. lagom till flytten! Fick också duschkräm.
Men av alla fina julklappar är Jon min bästa. Tack för att du finns ♥

Vi hamnade sen på Hörnan med Eric och Sofie, men där tog julefriden slut. Det finns en person på denna jord som jag inte anser vara värd att leva och jag är ganska säker på att fler tycker som jag. Han ska vara glad att han inte ligger på akuten nu och kom undan med att ramla i gatan! Hoppas du fick ett fett jävla blåmärke i arslet!
För det första spottar man inte någon i nacken och för det andra tar man inte mej på röven, för då jävlar!
Denna fruktansvärt omogna och patetiska människa har jag för länge sedan märkt vara sjuk, möjligen scitzofren. Och allt han kan klämma fram är ett konstgjort skratt för att lådsas som ingenting, han är uppenbart för feg för annat! Ingen annan ska behöva be om ursäkt för hans beteende, för det finns inga ursäkter för en sån person. Han har trampat snett allt för många gånger.

Idag ska vi hem till Jons päron på ännu mer kalas, massa mat och sånt! Ska bli gött. Kanske att man drar ut på en liten partyrunda också? :)

Tack och hej för denna jul ♥



Jul, den återkommer viss varje år

Nu är det jul!
Julafton kommer bli en kalasens dag!
MEN...Tomten finns inte!

Igår var jag, Bettan och Linda hos söta Anna på drink-kalas, många färgglada drinkar slank ner, men de sura jävlarna var minsann godast :)
Sen for vi iväg i taxi till Tuppen och raggade öl. Linda lyckades!
Men denne trevliga afton fick sina konsekvenser och bakfylla har idag varit ett faktum. Sov till 14.30...säger väl en hel del?
När jag väl orkat pilla mig upp ur sängen var det dags för pepparkaks-bak med Elisabeth och Per, Eddie jobbade vidare på sin fläskmage.

Flytten närmar sig, agaga lite smånervös.

Imorgon bitti ska Jag och Jon till hans päron och käka julfrukost, kl. 10.00
Sen ska jag tydligen klippa och färga håret på spektaklet. På Julafton!!
Vidare till Mormor och Morfar på julklappsutdelning och det ska bli så mysigt:)

God Jul på alla jag tycker om!

Nattifnatt
frasse

Knäck och Juveler

 De senaste dagarna har jag varit totalt uppslukad av smycketillverkning. Mycket skoj vill jag lova, och pilligt. Även Mor och Anna har joinat mig haha. En tripp till Karstad snart kanske? Svar JA!




Inte längesen det var sommar och imorrna ska jag på julbord, det e ju helt ofattbart! Tiden går så sjukt fort, jag hinner inte med och det skrämmer mig. Snart står man där, i studenthatt och vit klänning. Vad ska man göra sen? Flytta! jobba....med?
Apropå flytt...
ska flytta in på heltid med Jon, Micke is moving out.
Vi har tummat på att vi aldrig ska låta det se ut som
det gör nu...förjävligt med andra ord. Det löftet blir inte
svårt att hålla!

Knäckbak...massa gottt blev det!

Nu ska vi ytföra en rutinsyssla, jag och Jon, mangoätning.

ballaballa


Hand i hand

♥ Du och jag Bettan ♥

- Nej tack, jag tror jag avstår!, Den kommentaren glömmer vi aldrig ;) Ett stort HAHA för den...

Helgen har varit lugn och skön, en trevlig hope dagar med en fin vän.
Elisabeth är en speciell person för mig,
en sån person som man alltid haft och alltid kommer ha. För sånt vet man, vad det gäller väldigt människor.
En kort stund av Dead man´s chest, två pussel och en miljard Geni-frågor. :)

Natten var bra men sömnlös, den gav mig insikt. För den som har svårt att sova vet ju att nätter är förbannat långa, så det fanns gått om tid att tänka. Kom då fram till en hel del bra saker...och några dåliga. Halv 4 knackade det på fönstret och jag behövde inte längre tänka själv. Myspys.

Om jag kommer tillbaka
från min ö, tar du emot mig då
varje dag, varje natt
Så långt ifrån land
på min ö, har jag längtat till dig

Nästa helg väntar massa jobb,
lördag: nöjesfakriken
söndag: grillköket

Spanien på nyår, wieeee :D

en klapp på kinden
en smäll på käften
och en puss på munnen