Kommer det bli jul utan snö?

+10C sabla grader, som tydligen trivs bra. Men för sjutton, jag vill ju ha snö på jul!
Fick igår ett erbjudande att åka till Spanien över jul...jag tackade JA! Meeeen, idag ångrade jag mig, jag vill ju äta julmat! pinskörv å sånt.
Men snälla som alla är så vill dom ju så gärna ha med mej till Spanien...så det blir en resa över nyår istället ^^, Wiie! Fan va alla gillar mig, jag måste ju vara världen bästa människa, right?

Är förressten uppbokad under helgen, med Sagan om ringen-boxen-tittande med herr Makaron. Även så att jag ska jobba lördag och söndag och skicka iväg en liten katt-rackare på en hemligt uppdrag.

Ett personligt meddelande till Karsten:
Hoppas du sköter dig och inte bajsar på olämpliga ställen.
Ät inte allt för mycket för du är ju redan fet som fan!
obs! kommer sakna lilla skrutten massvis. Nu börjar jag snart böla.
farväl Karsten ♥

Vill för den delen att allt ska bli som förr....




Ännu en dröm som gått i kras

Ni som följt min blogg sedan start kan stryka Thailand från Att-göra-listan...

En Gul Flamingo...en ful Flamingo?

Ett tag trodde jag att jag var född ur ett öra.

Har ni märkat hur mörkt det är ute, när klockan inte ens e mycket!? Det är nästan så man blir ännu mer mörkrädd...och jäkligt mycket tröttare. Trött är jag ju oavsett belysning...och mörkrädd kan man väl vara även när det är ljust? eller?

Ljust. Mörkt
Ljust. Mörkt

Varför gör man inte pizzakartongerna runda, när själva pizzan faktiskt är RUND?
Eller varför inte göra pizzorna fyrkantiga, när kartongerna faktiskt är FYRKANTIGA?

Har jag sagt att jag är trött på pizza? det e ju bara en tråkig, skitstor macka...en platt macka, med diverse skräp på.


Undrar förressten varför maskar kan delas i tre delar utan att dö, men vid fyra bitar pallar dom inte längre. Märkligt. Mycket märkligt!

Vet ni att Tomten var världens rikaste påhittade figur, tills barn protesterade och menade att tomten inte alls var påhittad. Så numera är han världens rikaste existerande människa. Men inte fan finns väl tomten?




Ajabaja, inte klämma

det skulle kunna vara så att jag är tröttare än dig! När gick jag upp?, jo kvart över 5! Satte mig på bussen tjugo i 6...och nu sitter jag här. raktuppochner. på en stol, okej jag är tröttare än dig. det märker jag det.


Men nu är det inte tröttheten
som är det påtagliga,
det är tankarna på dig.
Du är det finaste jag vet.


god morgon förresten

Rompedrag är vad jag vill ha idag!

Det vill jag lova serru.
105520-56



/ Jon

Bio, KAOS, Pizza, Sova, Vakna, Matlagning. Äta

Igår var en säregen dag, först gick jag på bio med Jon, 7Miljonärer...rätt skoj faktiskt. Sen skyndade jag iväg till Alex där även Anni befann sig. Drack en skvätt och sen hämtade Tobbe och Bättan upp oss. Färden gick till HC. Vi väntade och väntade och väntade men POFF!, där stod dom, KAOS, grymma vill jag lova. tycker nog faktiskt att Carro och Hannes är bäst. Pizza därefter hos Alex, den innehöll lite väl mycket kebab men annars va den go. Anni fick förressten den största biten haha! Buy see chair ten!
Gick sen hem och lade mej bredvid en varm och gossig Jon, han börjde joba tidigt och kom hem kl.12 imorse...till en sovande Lisa:) sov till 14.00 och därefter var vi långsamma och jag har nyss ätit dagens första mål!

Livet i stort, känns lite krystat.

saker blir bara mer och mer omogna ju äldre man blir verkar det som. haha. Jag orkar inte engagera mig mer. Men jag är inte bitter.


jag har ett litet problem, vad fan ska jag hitta på idag??!  Får nog bli en rulle, kanske? Det enda jag vill och känner för är att vara med Jon, för han är det bästa jag vet. ♥







Simsalabim

i vått och torrt

Varför blir man alltid som mest sviken av sina närmsta? Man kanske inte ska kalla er nära längre? Så hade iallafall ni gjort, och glömt allt bra och betydelsefyllt för att istället låta någon skitgrej ta över!

Som tur är så finns det människor som man alltid kan lita på och som man vet aldrig skulle svika, vad som än händer! Tack för att ni gjorde min ena halva av lovet superbra!
Jag, Jennifer och Katja drog iväg ganska tvärt till Majja och Teo, Kinna kallade!
Fyra fantastiska dagar fyllda av Alias, Film, Fest och Mys.
Nästa gång e det  Åmål som gäller, längtar som ett svin!

Nu ska jag käka frulle och sedan pallra mej iväg till jobbet.

Jag hoppas jag har fel, proove it !

Come and shine my world