Säffle är en nöt med hårt skal!

För en gångs skull hade jag en trevlig vistelse i Säffle igår, det händer ju inte allt för ofta. Jag drog helt oväntat SJÄLV till grannkommunen, fast besluten om att jag kan ha kul på egen hand. Och mycket riktigt...det hade jag:) Jag är glad att jag har min Jon som ställer upp när han ser att jag är deppig, förbannad och trött på allt runt omkring. Han körde mig så snällt till Anna, en av de få som jag inte alls är trött på. Vi hamnade på en skitkul förfest med trevliga människor. Det kändes så jävla skönt att träffa lite nytt folk!
vi var "ganska"  sega med att gå i regnet så vi missade karusellerna och den enda åktur jag fick i onyktert tillstånd var bilresan hem till älskade lilla Åmål.
Det kändes så skönt när jag satt där på McDonald´s med en milkshake i ena handen och en cheesburgare i den andra, när jag fick se Jon utanför fönstret, jag kände mig fan nykär. Utan dig krashar planet!

Kom hem hmm vid halv 2 kanske, lite osäker. Gick och lade mig, men satan va dåligt jag sov! tusen skumma drömmar svishade förbi i skallen och jag vaknade gång på gång och det var lika svårt att somna om varje gång när Sally låg och gjorde konstiga ljud ifrån sig. Hon lät nöjd på nåt konstigt vis, hon kanske var nöjd med bebisarna som sov så gott vid varsin puppe.

Idag tvingade Jon mig att kolla på film och jag fick stränga order att inte somna, som jag alltid gör! Den filmen kunde man ju fan inte sova till, den var hur br som helst och jag missade bara nåågra minuter haha, men det var lite Jons fel;)

Hur som helst sitter jag hos Bätta Spätta nu och hon är, ja va ska man säga...oslagbar, henne kan man säga allt till och man kan lite på henne till 700 jävla % Världsklass på den kvinnan, kan det vara så att hon är kvinnan i mitt liv ? haha.


räven Ruben är för den delen död och begravet, lite synd tycker jag. Han var en trevlig kille, trots att han bajsade på min arm.

Mama

nepp nu får det vara slutskrivet.
PungLängreÄnPenis

pigg som en...en kaktus

den va dålig!
Jag är trött, har nyss gått upp. Skolan snart...men först blogg och frukost och smink :) allt är viktigare än skolan för Lisa, det har det alltid varit och det är då inte mycket som intresserar mig där haha.
Skall ha barteknik nu på morgonen och sen Hotell, okej denna dagen ärr heeelt ok. men resten är pung!
Sen blir det träning på Gullsjö:) ska bli kul som fan faktiskt!
Jobba på Söndag...får ej glömma detta:) Fredag blir det nog Säffle-marten skulle jag tro.
Fan nu blidde klockan alldeles för mycket!

13 My L.O.V.E

And I do my little turn on the catwalk


I´m too sexy for my shirt
Too sexy for my shirt
So sexy it hurts





I´m too sexy for your party
Too sexy for your party
No way I´m disco dancing




I´m too sexy for my cat
Too sexy for my cat
Poor pussy, poor pussy cat





I´m too sexy for my love
Too sexy for my love
Love, love´s going to leave me














You´re so mine

vad skulle jag göra utan dig? vem skulle jag sniffa på?

Idag...så har jag plockat svamp:) sen åkte jag med anni-panni-sötnöt på en lite mini-makeover...hål i öronploppen! fy fan va det gjorde ont och satan va rädd jag var, men anni höll mig hårt i handen...eller var det kanske jag som höll hårt i henne? Det sistnämnda lät väl mest troligt haha..

en krämig kyss kostar tre - love you Jonen

Vote For Elle

Idag är det den stora dagen, dagen då allas åsikter är hemliga. Dock är inte mina så hemliga. Jag röstar BLÅTT! Det tycker jag alla borde göra=) Men än har jag inte lagt rösten, skall snart iväg med Bettan och Jon och lådas vara seriös...men det e jag inte. vet bara att blått är en bra färg:)

Jag har idag klippt klart Jon, altså slutfört mitt uppdrag som påbörjades i fredags haha..tror jag:/ Men hur som helst blev det väldigt fint och han verkar nöjd minsann, vilken trofé!
Ni ska bara veta vad jag var rädd igår kväll, vi kollade på en film "Ginger Snaps", fy fan va äcklig den var. Sen gick vi och lade oss, det var bläcksvart i rummet och plötsligt hör jag ett ljud. Det lät som om det droppade ur en vattenkran. skitläbbigt! jag låg på helspänn ett bra tag, tills jag tog mod till mej att gå up105520-14p för att se vad det var. Men halvvägs kom jag på vad det var...vårt halvt uttorkade akvarium där pumpen sitter alldeles för högt upp, därmed droppade det. Aha det va ju inte så farligt tänkte jag...MEN jag skulle ta mej tillbaka heeela den långa vägen till sovrummet alldeles själv. Jag började med att smyga för att inte spökena skulle höra mig, men jag fick plötsligt ganska brottom och kastade mej in i sovrummet, slängde mig på sängen och drog täcket över huvudet. Kröp nära Jon...Väldigt nära! Satan va jag är ferslig! Det enda stället jag känner mig trygg på är vid Jons hals, där jag kan sniffa in all hans smarriga myslukt i mig själv och hipps vipps blir jag catwomen.

One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that your mother gives you
Don´t do anything at all

Go ask Alice
When she´s ten feet tall
And if you go chasing rabbits
And you know you´re going to fall




Days of Pain

Endel dagar, som denna, känns ju ibland åt skogen. Långt från bra...men å andra sidan kan man ju vända på det och låtsas som att allt dåligt är bra. Ett bra exempel på en dålig sak som man kan göra om till en bra sak är Magont, man känner ju att man lever liksom. Fast nu när jag tänker lite längre så var det ett dåligt exempel, för har man ont i magen så kan man ju få vibbarna av att döden är nära...och jag vill fan inte dö på länge!

Dagen började med ytterst lite frukost, vilket inte är bra för då blir jag sur. Sen buss till skolan...tråkigt. Hade bara en lektion...så det var ju iallafall en bra sak, barteknik hade jag förressten för den som undrar. Åkte hem med 12-bussen...en lååång hemresa. När jag till slut var hemma i fula lilla åmål går jag igenom gågatan...där kryllade det av politiker, INTE bra, dom gör mig förvirrad! Vad fan ska jag rösta på?? Begav mig till Jon föratt sedan bli hämtad av bror..åt lite grann när jag kom hem och sen bar det iväg till vetrinären med Frasse. Han skrek hela vägen, villlket var jävligt provocerande och jag kände för att köra av vägen bara för att få tyst på kattskrället. Inte bra! Sen fick han en spruta och nästa månad fick han en tid för kastrering, stackarn. Han skrek hela hemresan också men han blev himla glad och kramgo när vi till slut kom hem. Åkte till Jonen vid fem-tiden, gick och köpte ett piller som gjorde så jag fick ont i magen som bara faaaan! Inte alls bra!! Anledningen till att jag tog pillret var inte heller så bra, men härlig=)  Vi lagae mat...som vi nu har käkat, gott var det! Lämnade även in filmrullen från sthlm-resan...mäkta sugen på att se dom korten minsann=)  Nu ska jag och Söt kolla på film...sen ska jag sova och hoppas på en bättre morgondag. Kramas med söt ska jag göra också...heeela natten:)

Imorgon har jag sovmorgon...sen klassfoto(missar samhällen) och så slutar jag en timme tidigare än vanligt. har nämligen slutat spanskan Jippe:) Det ser ljust ut...
Det verkar även bli en helt ledig helg, det behöver jag! Ingen har ringt än så länge iaf:)


min alldeles egna jag



Det finns ett par saker på min inte-gilla-lista...lite saker som jag är förbannat trött på, så trött på att jag måste hålla dem för mig själv. Jepp så illla är det...men för fan gör något åt det då, det är ju inget jag kan påverka. bara Du/Ni/Dem. Pleeease, otherwise I´ll have to kill you

Mpuq :)*

kolla här !

105520-13



Kattbebisar och irritation i luften

Sallys barn är fina dom...hon kläckte dom i fredags under täcket i Jons säng. Blod överallt! Kan inte sluta kolla på dem, kan inte sluta lyssna på dem , kan inte sluta klämma på dem. så förbannat söta och oskyldiga. själv e jag tydligen inte så oskyldig och söt inte...nää jag är jätte jobbig och snackar i tomma intet. jag har aldrig någon poäng med det jag säger och jag gör bara någon irriterad. Punkt slut, nu får det vara nog, jag pratar väl om vad fan jag vill, det tycker jag iallafall!
Idag försov jag mig, missade bussen, skönt. hatar skolan! Då kan man ju göra precis vad man vill, nästan iallafall, inte åka tillbaka till Jersey, träffa Kyle, Scott, Jeff och alla igen, inte ligga på en underbar strand och ta en sväng över vågorna på brädan. MEN man kan göra mycket annat, som att bara vara:) Ska nog göra lite ärenden, köpa tröja, köpa mer p-piller och lämna in filmrullen från älskade Stockholm:)

jersey-pose


♥ (^^^,)

spännade dag må jag säga!

Lördag! ja vad ska man säga, jobbade till 18.00, sen var det HC som gällde. tänkte dock att jag skulle ta det jäääävligt försiktigt, men icke. Blev dyngrak. Absinthe here I come.
Söndag. rejält bakfull, spytt som en gris, skakat av illamående...likblek. JOBBA! klocken halv jäkla 12 bar det iväl till lilla kiosken, kunde knappt stå på benen, men men, shit happens. Fy satan vilken hemsk dag haha. Nära-döden-upplevelse på hööög nivå;)
Jag älskar livet, men fan va jag hatar bakfylla!

jag är trött på att dö...förressten, jag kan döda, jag är faktiskt kapabel till det. jag ska fan döda den jäveln som...förtjänar att dö. fy fan, om jag bara kunde göra allt ogjort. lessen för det här. väldigt lessen!

Frukost



Hejsan!

Började skolan kl. 06.00 idag...har frukosten, lite trött men annars e det fint:)
Just nu dricks det kaffe och äts choklad så det e väl ingen rush precis. Har checkat ut typ 4 gäster och gett en tant solarium-ploppar. Första gången jag är på Dalia sedan sommarlovet, trodde att jag hade glömt allt vad HotSoft heter men det gick riktigt bra faktiskt:) Längtar efter Jon, ska dit sen innan han börjar jobbet...en och annan puss lär slinka ner<3
Det e helt sjukt vad veckorna går snabbt i skolan trots att det e ganska tråkigt på dom teoretiska dagarna. Praktik-dagarna gör ett bra break mitt i veckan, känns ju inte direkt som om man är i skolan! soft. På höst lovet ska jag förmodligen få träffa min små chickens:) LOVELI!

We're too numb to feel
The downfall starts right here
Hold your breath and swim
Swallowed by life's tear

Slutar 11.00 och det är ju faktiskt inte så himla långt kvar...typ 3 timmar.


Horoskop

Tur
Chanserna till vinst är stora idag, det kommer du särskilt att märka om du spelar på lotterier där vinstvalörerna är låga men många.
Hälsa
Hälsan är stadigt uppåtgående vilket verkligen gynnar dig idag då du har många järn i elden.
Ekonomi
Ekonomin kan komma att få sig ett rejält uppsving om du idag placerar dina pengar på ett smart sätt. Att följa ett råd kan vara en god investering.
Arbete
Du känner dig privilegierad när du idag tänker på ditt arbete som du trivs så bra med. Kontakten med arbetskamraterna är det bästa.
Kärlek
Ett allvarligt gräl tycks vara under uppsegling. Inse i tid att du gjort fel och återfå harmonin i din relation.
Relationer
Under dagen kommer du att tänka på någon som du inte har träffat på länge. Att ta kontakt med personen i fråga lämpar sig bra idag.
 
Horoskop är ju alltid intressant, nu är et bara att vänta och se om det stämmer...tror faktiskt på den här skiten, borde man det kanske? Fisk hur som helst

vilken härlig dag tralalala



Detta är mannen i mitt liv, mannen som idag lånat ut sin fina bil...till mig=)
Idag blev det en trip to McDonald´s med fru Arta, I´m lovin´it!
Vi testade den däringa nya grejen, "mocka shake", helt ok...men vafan la dom i is i glassen för?? Sen tog vi en ragg i Säffle, som jag aldrig tidigare hittat i , men nu för första gången klarnade det för mig hur den staden är uppbyggd och helt plötsligt hittade jag alldeles utmärkt!

Jobbandet på Nöjesfabriken i lördags gick förressten alldeles utmärkt, kul ställe! Hoppas på mer jobb där. Till helgen blir det till att jobba i Grillen iallafall.DEEG.

..::KRÄM::..