Ge fan i mitt vrålåk!

Vem? Vem? Va?
Någon sunkig liten snorunge tog min cykel igår! För sista gången, hädanefter ska jag låsa cykeln vilket jag tidigare vart för lat för att göra...men nu ska jag ta mig i kragen. Fick ju tanka bilen efter att ha letat en bra stund. Det gynnar inte mig så att säga.


image185

image186

Återfunnen cykel - Överlycklig Lisa

Nu har vi vart och handlat och vad händer? jo, kattsand glömde vi ju såklart att köpa. Men vad gör det, nu kan jag ju cykla ända ut till Maximat när cykeln kommit till rätta. Jag borde förstås inte vara allt för optimstisk, den där gamla muskelmaskinen rullar inte många metrarna i veckan...typ fram och tillbak  från Ica (jag bor brevd Ica och är för lat för att gå)
Så fort fanskapet blir stulen (inte första gången serrni) så blir jag rosenrasande, mest för att jag vet att den är sjukt antik och säkert värd en mille, det är ju liksom 3e generationen som trampar runt på den nu.

dags för kvällsmat.






Frillan fixad

Är det någon som fruktar inför ett frisörbesök lika mycket som jag, och går och gruvar sig i all oändlighet tills håret är i sånt jävulskt skick att man får gräva bort slitet hår med grävmaskin? Nä, tänkte väl det!
Men nu är det gjort, håret är klippt och jag är nöjd, med lugg och allt!
Jag åkte ju på en nit som vanligt när jag är hos frisören och köpte på mig en dyr hårprodukt! Men, denna kommer jag förmodligen ha nytta av, dyr var den ju så det blir till att använda flitigt, så blir ju inte håret slitet lika fort förhoppningsvis.

värmeskydd, L´anza
169:-



Jag med ny friss och minpälsen som alltid är lika snygg i håret :)

Lillemor har rockat loss idag hon! letat nötter, lekt i en flyttlåda och spelat elgitarr, det är katten det. Mångsysslare så att säga. Vem ska rocka loss i göteborg då, när både Lillemor och Sally stannar i Åmål på Floragatan?



Har förretsen hunnit med två utekväller denna vecka, torsdag och lördag...lika kul båda kvällarna:)
I torsadags var jag och Sarah hemma hos Elin på förfest med Marre och Sara, sen blev det Hc för hela slanten och jag  måste säga att  jag blev bra i gasen!  Klarade mig från bakfyllan som tur var.
I lördags var det Elisabeth som tvingade med mig ut och det blev till at dricka sig full på Hc eftersom jag slutade jobbet 22.00! Hade kul som fan! Mycket knäppa samtal som jag tyvärr inte tänker bjuda på idag haha!
Hamnade till slut ute på Nötön, en färd jag inte kommer glömma...Sarah måste du verkligen flytta till Norge? jag vill ju åka till konstiga ställen med dig igen! Det slutar alltid så konstigt och det gillar jag:)

adjöken

Kantarell-och flugparty

Sagt och gjort, den årliga svamplockningen har genomförts med god prestation. Resultatet blev 2 hela kassar fulla med Kantareller och bröte så som mossa och jord. Även massvis med blåbär fick vi med oss hem:)

Stället är hemligt Mohahaha

Mitt råd: Bär inte svarta kläder i skogen, vissa personer som bor där avslutar ving-användandet och tar snålskjuts på ryggen, hvuvudet och i stort sett resten av kroppen med - hade si så där 6 miljarder flugjävlar på mig som surrade nåt hejdlöst, e n e r v e r a n d e !

image177

Snart dags för utrensning av lägenheten, vill åka till Göteborg och kolla in lägenheten en extra gång, för att få lite perspektiv på ytor, är ju van stort nu så det kommer bli lite konstigt att flytta till en lite tvåa när man bott i en stor trea. Men jag ser mest fördelar med något mindre lya, mer koll på liksom. Lättare att städa och lättare att hålla reda på småsaker som dräller.
Har kollat igenom nya IKEA-katalogen tusen gånger och jag dreglar varenda gång, mycket snyggt. Majja ska haka på, det har hon lovat:)





en kväll som alla andra.

Jag har jobbat, va har jag? JA, DET HAR JAG FAKTISKT! som vanligt...Men, imorrn och tre dagar framåt är jag ledig. Vilken dröm! Jag ska sova ut, jag ska sola och bada om vädret tillåter och jag ska sitta på en kant och dingla med benen om jag hittar en bekväm sådan, för det tycker jag om. Gärna med en glass i näven.

image176

Sorry Cookies, men det ska bli skönt att slippa stekos i några dagar

Imorrn kväll ska jag plocka kantareller med min Morsa, om vi hittar några vill säga. Jag brukar inte hitta några men vi får väl se, kanske kommer hem med både en kantarell och 13 fästingar. Jag borde inte oroa mig, för min mamma vet hur man tar bort såna odjur...Frasse kommer hem med flera nya vänner varje dag. Dock förlorade han en idag när han bet mig i benet.
Fan, ju mer jag glor på den här fina bilden från personalfesten i vintras blir jag mer och mer sugen på att köpa nya pjux, vilket jag inte borde bli sugen på...jag borde vara trött på skor vid det här laget. Det finns alldeles för många av sådana i mitt hem och det har gått så långt att min mamma i stort set tvingade mig att slänga ett par, annars skulle jag typ åka på stryk...så det var bara att traska iväg till soptunnan.
Nu ska jag försöka bädda ner Sally och Lillemor och läsa en saga för dom om möss och fjädrar, sen ska jag bädda ner mig själv och sova läääänge.


.«♥◊◊◊◊♥◊◊ω◊◊♥◊◊ω◊◊♣◊◊◊◊♣».

Lyckliga dagar

Hela två veckor har passerat. Äntligen! Men trots att det känns som två år måste jag ändå säga att jag är nöjd med dessa 14 dagar. Okej, det har vartit skitjobbigt och jag grinade mig igenom de 3 första, men jag har även haft väldigt kul. Den 28:e sammanstrålade jag och Majja på Säfflebussen till Stockholm för att åka till en varmt välkomnande Jennifer, och hemresan den 31:e var inte alls särskilt sentimental, dels för att man inte fattat att man redan vart där och dels för att vi vet så väl att vi snart kommer ses igen:)
Bussresan dit var något av det märkligaste jag vart med om på lääänge!
En smått förvirrad lite halvt cp-skadad man sätter sig framför mig och Majja.

-Finns det säkerhetsbälten???! (Panik)
-Nja, vet inte...tror inte det.
-INTE BRA!..vart gick ni på?
-Göteborg och Åmål.
-Vart ska ni?
-Stockholm...
-Oj då, lång resa, ca 50 mil!

Sen gick han och satte sig längst fram brevid en stackars tjej han förmodligen inte kände, för att sedan byta plats 700 gånger och gå på toaletten lika många.
Platsen framför oss blev ganska snart upptagen av en lika förvirrad och konstig människa. Han hade minsann vart hos Farmor och Farfar i Arvika och kollat på raggarbilar han...annars bodde han i Stockholm, på landet. Det syndes...och hördes. Dansbandsmusik, högt som attan, simmade ut ur hörlurana och lika väl hörde vi nä en av låtarna hakade upp sig och spelade samma jävla trudellutt 15 gånger haha.
Väl framme blev det många och långa kramar, vi var så ine i kramadet att vi höll på att glömma väskorna på bussen.
När vi kom fram till Högdalen inhandlade vi Taco-prylar som blev till en fin måltid:) Snart därefter satt vi med varsinn alkoholbaserad dryck i näven som skulle ta oss till en fest där varenda kotte såg likadan ut.
På söndagen blev det lite shopping och sen Gröna Lund, vi hade hur kul som helst där och sprang runt som alla de andra barnen haha! Jag och Majja visade vår kärlek til varandra i Kärlekstunneln och fick med oss varsitt erotiskt kort hem, det kortet skall upp på väggen, ovanför min och Jons säng haha!
På måndage blev det ännu mer shoppning och då kan vi snacka om att håva in rea-plagg.

Nu är det ca 7 timmar kvar tills Jon kommer hem och jag ska dränka honom i kyssar!
Nu måste jag åka och hämta mitt nya körkort och köpa linsvätska. Sen är det jobb som gäller.

<3